Gratis prøvemodul i russisk / Modul 0

Gratis prøvemodul

   Watch Promo

"Russisk er svært!" - det siger alle, som har prøvet at lære russisk.
"Det kan være spændende at lære sprog og bruge det til at kunne kommunikere med flere mennesker," - det er en stærk motivation for de fleste, som har prøvet for at tage et eller flere kurser i et nyt fremmedsprog.
"Kan jeg også lære russisk?" - spørger du måske dig selv. Nu har du muligheden for at prøve kræfter med et af verdens sværeste sprog (måske ikke så svært som dansk!)
Modul 0 inkluderer nogle essentielle fraser på russisk samt introduktion til det kyrilliske alfabet.


Your Instructor


Marina Kvist
Marina Kvist

Jeg er født i Skt. Petersborg i Rusland, men flyttede til Aalborg i Danmark i 2010 pga. kærlighed. :) Jeg er uddannet i religionsvidenskab i Rusland, og jeg fik min master i Historie (kulturformidling) fra Aalborg Universitet i 2016. Før jeg flyttede til Danmark arbejdede jeg bl.a. som underviser og forsker. I Danmark startede jeg forfra pga. sprog.

Underviser i russisk. Selvom har jeg boet langt tid i Aalborg, skal jeg stadig arbejde hårdt med mit dansk. Men mit russisk er helt perfekt og uden accent. :) Derfor vil jeg gerne undervise russisk til danskere. Jeg lærer fra jer, mens I lærer fra mig. ;)

Historiker og kulturformidler. Jeg blev forelsket i Danmark og Danmarks kultur for mere end 10 år siden. Mens jeg boede i Rusland, besøgte jeg Danmark mange gange og blev inspireret af de mennesker, som bor her. Nu bliver jeg et af dem, som kaldes ”verdens lykkeligste mennesker”, og jeg formidler den danske kultur både på dansk og russisk, men også dansk-russiske relationer, som vi har haft igennem historien.


Course Curriculum



Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

This course is closed for enrollment.