Russisk for begyndere/ Modul 1

Modul 1

Målet af kursus er grundlæggende base til russisk sprog fra begyndelsen. Du starter med at lære russisk med alfabet og fonetik med fokus på udtale. Det kommer også nogle grammatik og forskellige øvelser, som kan hjælpe dig med at lære de grundlæggende ting om ordklasser i russisk. Der sættes også accent på hverdagssproget og typiske fraser, som bruges i almindelig kommunikation.

"Russisk for begyndere" inkluderer 12 lektioner med videomaterialer, audio- og pdf-filer og grammatiske øvelser.

Du kan starte kursus i dag. Hver mandag modtager du en lektion, som du får gennemgået i løbet af 1 uge.

Jeg håber at se dig!

På gensyn!

Marina Kvist


Your Instructor


Marina Kvist
Marina Kvist

Jeg er født i Skt. Petersborg i Rusland, men flyttede til Aalborg i Danmark i 2010 pga. kærlighed. :) Jeg er uddannet i religionsvidenskab i Rusland, og jeg fik min master i Historie (kulturformidling) fra Aalborg Universitet i 2016. Før jeg flyttede til Danmark arbejdede jeg bl.a. som underviser og forsker. I Danmark startede jeg forfra pga. sprog.

Underviser i russisk. Selvom har jeg boet langt tid i Aalborg, skal jeg stadig arbejde hårdt med mit dansk. Men mit russisk er helt perfekt og uden accent. :) Derfor vil jeg gerne undervise russisk til danskere. Jeg lærer fra jer, mens I lærer fra mig. ;)

Historiker og kulturformidler. Jeg blev forelsket i Danmark og Danmarks kultur for mere end 10 år siden. Mens jeg boede i Rusland, besøgte jeg Danmark mange gange og blev inspireret af de mennesker, som bor her. Nu bliver jeg et af dem, som kaldes ”verdens lykkeligste mennesker”, og jeg formidler den danske kultur både på dansk og russisk, men også dansk-russiske relationer, som vi har haft igennem historien.


Course Curriculum


  Introduktion: Добро пожаловать!
Available in days
days after you enroll

Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!